Onderstaand kunt u de agenda zien voor de speciale vieringen. Wanneer u op de titel klikt van de viering kunt u de gehele inhoud lezen.

Zaterdag 9 juni Ouderen en Ziekendag

Noteert u het alvast in uw agenda? Op 9 juni organiseert de parochie weer de jaarlijkse ouderen en ziekendag. Deze dag is voor iedereen, van welke locatie ook. Het is altijd een hele warme, gezellige dag. In het komende parochieblad wat eind april uitkomt, vindt u een uitnodiging voor deze dag. Om het een en ander goed te laten verlopen doen we ook weer een oproep aan de vrijwilligers om een handje mee te komen helpen. Misschien kunt u niet de hele dag, maar wilt u wel bv onze gasten van huis halen en weer terugbrengen, of doet u mee met ons gelegenheidskoor. Ook daar kunt er meer over lezen in het komende parochieblad. Heeft u nog vragen? Een telefoontje of mailtje naar het secretariaat!

17 juni Laatste viering Staccato

Staccato eindigt dit zangseizoen op 17 juni. Deze viering zullen ze zoals elk jaar afsluiten met de inmiddels beroemde zelfgebakken lekkernijen. Tijdens deze viering, waarin deken Cassee voorgaat, is er ook kinderkerk! Alle kinderen zijn ook hiervoor van harte uitgenodigd!