Onderstaand kunt u de agenda zien voor de speciale vieringen. Wanneer u op de titel klikt van de viering kunt u de gehele inhoud lezen.

Zaterdag 9 juni Ouderen en Ziekendag

Noteert u het alvast in uw agenda? Op 9 juni organiseert de parochie weer de jaarlijkse ouderen en ziekendag. Deze dag is voor iedereen, van welke locatie ook. Het is altijd een hele warme, gezellige dag. In het komende parochieblad wat eind april uitkomt, vindt u een uitnodiging voor deze dag. Om het een en ander goed te laten verlopen doen we ook weer een oproep aan de vrijwilligers om een handje mee te komen helpen. Misschien kunt u niet de hele dag, maar wilt u wel bv onze gasten van huis halen en weer terugbrengen, of doet u mee met ons gelegenheidskoor. Ook daar kunt er meer over lezen in het komende parochieblad. Heeft u nog vragen? Een telefoontje of mailtje naar het secretariaat!

Mei maand Maria maand

In de Regina Caeli wordt in de Maria maand voorafgaande aan de viering op dinsdag om 09.30 uur om 09.15 uur de Rozenkrans gebeden. In de H. Agatha wordt elke woensdag om 12.00 u. de
Rozenkrans gebeden, gevolgd door de viering om 12.30 u.