Onderstaand kunt u de agenda zien voor de speciale vieringen. Wanneer u op de titel klikt van de viering kunt u de gehele inhoud lezen.

Tentviering op Hemelvaartsdag

De tentviering, op donderdag 30 mei op Hemelvaartsdag heeft als thema:KLEIN = GROOT(S)Al  weer  voor  het  vijftiende  jaar  deze  bijzondere  kerkelijke  viering  bij  het Meifestival  in  Wijk  aan  Zee.Een  kerk  zonder  drempels  waar  iedereen  van harte welkom is.  Het  is  een Oecumenische  viering  met  lezingen,  gebeden,  overwegingen  en liederen  in  het  kader  van  20  jaar  Wijk  aan  Zee  Cultureel  Dorp  van  Europa. Over een klein dorp in een grotewereld  en kleine zaden, die een grote oogst opleveren.Voorgangerszijnds. Arrie van Nierop, majoor Dini Veenendaal en pastoor Kaleab.Muzikale  medewerking  van  het  Muziekkorps van  het  Leger  des  Heils  Kennemerland,  het Wijk    aan    Zee's    Collectief    WAZCO    enThemakoor Wijk aan Zee.