Onderstaand kunt u de agenda zien voor de gezinsvieringen en/of activiteiten voor de jeugd. Wanneer u op de titel klikt van de viering/activiteit kunt u de gehele inhoud lezen.

St. Odulphus ”jeugdkoor”

Jeugd tussen de 5 en 16 jaar voor het kerstgelegenheidskoor in Wijk aan Zee. We zoeken kinderen die het leuk vinden om 6 vrijdagavonden te repeteren en daarna deel te nemen aan een kerstconcert in Wijk aan Zee. De repetities beginnen 3 november om 19.00 uur in het Badgasten kerkje aan de Julianaweg. Info: Sandra Commandeur, sgroeneveld@xs4all.nl,
tel.nr: 0637130713/ 0251-205970,

Eerste Heilige Communie

Binnenkort wordt gestart met de voorbereidingen van de Eerste Communie. Zit uw kind in groep 4, of hoger en wilt u haar of hem aanmelden of eerst meer informatie willen, dan kan dat bij het secretariaat ven de parochie St. Eloy, secretariaateloy@planet.nl of tel. 0251-215094.