Wilt u weten hoe u een bijdrage of ondersteuning kunt leveren aan de kerk? Hier klikken

Maandag 25 juni carillonconcert in de Agathakerk

Maandagavond wordt er weer een concert gegeven, u kunt bij goed weer luisteren in de tuin, anders in de kerk. Koen van Assche is de gastbeiaardier. Als regel informeert de beiaardier voor aanvang van het concert de aanwezigen over de keuze van het te spelen programma. Na afloop maken de aanwezigen graag even een praatje met de beiaardier(ster). Toegang tot de
concerten is gratis, een vrijwillige bijdrage voor de consumpties en overige kosten, is welkom!. Volgende concerten:
 maandag 9 juli met Marcel Sieberts
 maandag 23 juli met Gerda Peters

Koren gaan vakantie vieren

In de meeste locaties zingen de komende weken de koren voor de laatste keer.
 Het Jeugdkoor van de St. Odulphus is qua vieringen al met vakantie, het koor zong vorig weekend 16 juni voor het laatst.
 Ook Themakoor Staccato heeft afgelopen zondag al met “koffie met wat lekkers” afscheid genomen van het zangseizoen.
 Dit weekend zingt het Agathakoor voor het laatst, het koor zingt niet meer op 17 juli zoals in het parochieblad staat vermeld.
 Volgend weekend; 1 juli neemt Jeugdkoor Eigen Wijs in de Agatha afscheid met het traditionele tuinfeest (zie ook verder in deze nieuwsbrief).
 Themakoor en het Odulphuskoor van de St. Odulphus in Wijk aan Zee zingenrespectievelijk 7 en 15 juli voordat zij van de vakantie gaan genieten (zie ook verder).
 Het dameskoor van de Regina Caeli zal op 14 juli nog een keer de viering muzikaal ondersteunen.
In de komende weken zullen we dus in de vieringen samen het koor vormen. Alle koorleden een verdiende, hopelijk zonnige vakantie gewenst!

Meedoen met het projectkoor van Chesron Ledes in de Agathakerk

Goed nieuws voor alle drukbezette leden van diverse koren: De datum van het koorproject: “Geloof, Hoop & Liefde”, wat gepland stond op 23 juni, is verzet naar 22 september! Zaterdag 15 september wordt overdag gerepeteerd en zaterdagavond 22 het concert Meezingen? Meld je aan! Deelnamekosten zijn € 7.50, www.CGRLEDES.nl
Verdere info: secretariaateloy@planet.nl, 215094.

Gezocht vrijwilligers voor kerkdiensten Waterrijck en Huis ter Wijck

Voor twee locaties van ViVa Zorggroep (ouderenzorg) wordt gezocht naar extra kerkvrijwilligers om het vaste clubje vrijwilligers wat uit te breiden. Het gaat om oecumenische kerkdiensten, met
afwisselend protestantse of katholieke voorgangers. De kerkdienst in Huis ter Wijck is elke dinsdagavond om 19.30 uur. De kerkdienst in Waterrijck is elke 2 e en 4 e vrijdagochtend van de maand om 11.00 uur. Als vrijwilliger ben je bezig met het klaarmaken van de ruimte, ophalen en terugbrengen van mensen, en het ondersteunen van de sfeer en religieuze beleving. Voor info en/of aanmelden:
Mandy Koehorst-Kroon, geestelijk verzorger 06-51058918 of m.koehorst-
kroon@vivazorggroep.nl .

Help uw parochie met Sponsorkliks

Bestelt u wel eens een enkele keer of vaker online? Dan kunt u uw parochie helpen door via SPONSORKLIKS te bestellen.
Heeft u het al eens geprobeerd? Het kost u slechts twee muisklikken meer en u ondersteunt uw parochie financieel.
Hoe werkt het? De gemakkelijkste manier is om te klikken op de link van de website van Eloyparochie.nl. U komt dan op de website van SPONSORKLIKS. Er zijn vele winkels die meedoen. Als u met uw pijlaanwijzer over de vele winkels strijkt ziet u wat de voordelen zijn voor uw parochie. U hoeft zich niet aan te melden, gewoon een winkel kiezen en daar bestellen.
Het aantal winkels dat meedoet is divers; van kleding tot reizen, van cosmetica tot speelgoed, van inkt voor printers tot boeken. Ziet u niet genoeg winkels? Onderaan de pagina ziet u een knop “toon alle winkels”. Er is vast een winkel bij waar u graag bij besteld.
De bestelling blijft voor uw parochie anoniem. Ook bent u niet duurder uit dan dat u rechtstreeks besteld. Wij als parochie zien niet wie er besteld, wel bij welke winkel bestellingen zijn gedaan en wat het uw parochie oplevert.
Fijn als u het wilt proberen. Klik hier Sponsorkliks.