Wilt u weten hoe u een bijdrage of ondersteuning kunt leveren aan de kerk? Hier klikken

Z!N Noord-Holland op woensdagavond 26 september a.s. in Heemskerk

Op woensdag 26 september geeft Kevin Weijers een lezing op de Jean Monnetstraat 1 met
de titel “Experimenteren met de mensen en de wereld om je heen”.Inloop vanaf 19:30 uur. Kevin ging de wereld rond door bedrijven te helpen in ruil voor eten en onderdak. Zijn inspirerende verhaal gaat onder andere over hoe je complexe dingen simpel maakt. Hoe je ideeën vertaalt naar concrete acties en hoe je vervolgens kunt experimenteren met de mensen en de wereld om je heen, om die wereld een beetje mooier te maken Toegang is vrij.

Meedoen met het projectkoor van Chesron Ledes in de Agathakerk

Goed nieuws voor alle drukbezette leden van diverse koren: De datum van het koorproject: “Geloof, Hoop & Liefde”, wat gepland stond op 23 juni, is verzet naar 22 september! Zaterdag 15 september wordt overdag gerepeteerd en zaterdagavond 22 het concert Meezingen? Meld je aan! Deelnamekosten zijn € 7.50, www.CGRLEDES.nl
Verdere info: secretariaateloy@planet.nl, 215094.

Orgelconcert in Castricum met Dirk van Egmond

Op vrijdag 28 september vindt in de St. Pancratiuskerk in Castricum een bijzonder orgelconcert plaats. Dirk van Egmond, in onze parochie zeer actief op het orgel, geeft samen met zes andere organisten een orgelconcert. Het concert begint om 20.00 uur. Er is een pauze met koffie en thee. Na afloop van het concert is er een deurcollecte.

30 september afscheid werkgroep ouderen van St. Eloy

Op 25 mei hield de werkgroep na 48 jaar op te bestaan, in het parochieblad heeft u er al over kunnen lezen. De werkgroep heeft in al die jaren vele ouderen een hele gezellige middag bezorgd. Alle reden om dit afscheid niet zomaar voorbij te laten gaan. Daarom wordt op 30 sept. om 11.00 uur in de Agathakerk officieel afscheid van de werkgroep genomen. Komt u ook?

Gezocht vrijwilligers voor kerkdiensten Waterrijck en Huis ter Wijck

Voor twee locaties van ViVa Zorggroep (ouderenzorg) wordt gezocht naar extra kerkvrijwilligers om het vaste clubje vrijwilligers wat uit te breiden. Het gaat om oecumenische kerkdiensten, met
afwisselend protestantse of katholieke voorgangers. De kerkdienst in Huis ter Wijck is elke dinsdagavond om 19.30 uur. De kerkdienst in Waterrijck is elke 2 e en 4 e vrijdagochtend van de maand om 11.00 uur. Als vrijwilliger ben je bezig met het klaarmaken van de ruimte, ophalen en terugbrengen van mensen, en het ondersteunen van de sfeer en religieuze beleving. Voor info en/of aanmelden:
Mandy Koehorst-Kroon, geestelijk verzorger 06-51058918 of m.koehorst-
kroon@vivazorggroep.nl .

Help uw parochie met Sponsorkliks

Bestelt u wel eens een enkele keer of vaker online? Dan kunt u uw parochie helpen door via SPONSORKLIKS te bestellen.
Heeft u het al eens geprobeerd? Het kost u slechts twee muisklikken meer en u ondersteunt uw parochie financieel.
Hoe werkt het? De gemakkelijkste manier is om te klikken op de link van de website van Eloyparochie.nl. U komt dan op de website van SPONSORKLIKS. Er zijn vele winkels die meedoen. Als u met uw pijlaanwijzer over de vele winkels strijkt ziet u wat de voordelen zijn voor uw parochie. U hoeft zich niet aan te melden, gewoon een winkel kiezen en daar bestellen.
Het aantal winkels dat meedoet is divers; van kleding tot reizen, van cosmetica tot speelgoed, van inkt voor printers tot boeken. Ziet u niet genoeg winkels? Onderaan de pagina ziet u een knop “toon alle winkels”. Er is vast een winkel bij waar u graag bij besteld.
De bestelling blijft voor uw parochie anoniem. Ook bent u niet duurder uit dan dat u rechtstreeks besteld. Wij als parochie zien niet wie er besteld, wel bij welke winkel bestellingen zijn gedaan en wat het uw parochie oplevert.
Fijn als u het wilt proberen. Klik hier Sponsorkliks.