Wilt u weten hoe u een bijdrage of ondersteuning kunt leveren aan de kerk? Hier klikken

31 maart KLaverjassen voor waterprojecten

Het duurt nog even maar zet de datum alvast in uw agenda want we gaan weer klaverjassen voor het Vastenactieproject van 2019 met als thema 'Water verandert alles. ' Meer informatie hierover vindt u hierboven in dit blad. Zondag 31 maart om 13.30 uur in de ontmoetingsruimte van de Regina Caeli. Doet u mee? Een gezellige middag voor een goed doel: Iedereen is welkom, alleen is het voor de organisatie handig als u zich aanmeldt. De kosten zijn: €4,00 incl. koffie. U kunt zich inschrijven bij: Hannie van de Reep, tel. 241245

Help uw parochie met Sponsorkliks

Bestelt u wel eens een enkele keer of vaker online? Dan kunt u uw parochie helpen door via SPONSORKLIKS te bestellen.
Heeft u het al eens geprobeerd? Het kost u slechts twee muisklikken meer en u ondersteunt uw parochie financieel.
Hoe werkt het? De gemakkelijkste manier is om te klikken op de link van de website van Eloyparochie.nl. U komt dan op de website van SPONSORKLIKS. Er zijn vele winkels die meedoen. Als u met uw pijlaanwijzer over de vele winkels strijkt ziet u wat de voordelen zijn voor uw parochie. U hoeft zich niet aan te melden, gewoon een winkel kiezen en daar bestellen.
Het aantal winkels dat meedoet is divers; van kleding tot reizen, van cosmetica tot speelgoed, van inkt voor printers tot boeken. Ziet u niet genoeg winkels? Onderaan de pagina ziet u een knop “toon alle winkels”. Er is vast een winkel bij waar u graag bij besteld.
De bestelling blijft voor uw parochie anoniem. Ook bent u niet duurder uit dan dat u rechtstreeks besteld. Wij als parochie zien niet wie er besteld, wel bij welke winkel bestellingen zijn gedaan en wat het uw parochie oplevert.
Fijn als u het wilt proberen. Klik hier Sponsorkliks.