Wilt u weten hoe u een bijdrage of ondersteuning kunt leveren aan de kerk? Hier klikken

Klaverjassen voor goed doel

REGEREN IS VOORUITZIEN...
Wij  kijken  al  naar  Kerstmis  en  naar  de  voorbereidingstijd:  De  Advent.
De  Adventsactie  voor  onze  parochie staat  dit  jaar  in  het  teken  van  de Stichting  Papoeajeugd  naar  school.  Even  uw  geheugen  opfrissen:  die  is  de
Stichting die op gezet is door Mgr. Duivenvoorde een geliefde parochiaan van ons. Deze Stichting is nog steeds heel actief! En voor dit prachtige doel willen
wij  ons graag  inzetten. Doet  U  weer  mee?
In  de  Nieuwsbrief  las  ik,  dat  er geld  wordt  ingezameld  voor  gereedschapskisten  Techniek en  Missionaris, Kees  de  Rooij, schrijft  dat  hij  actief  is  met  het  opzetten  van  kleine bedrijfjes door en   voor de   mensen   zelf,   bijv. een   rijstboer, een vissenboer of  een  kippenboer. Zo  kunnen  de  mensen  voorzien  in  hun  eigen levensonderhoud  en  zorgen  voor  huisvesting  en  scholing  van  hun  kinderen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. U hoort vast meer over dit Adventsprojekt! Een heel belangrijke datum om vast te noteren:
Zondag  25  november  gaan  we  voor dit  doel  weer  klaverjassen.
Woensdag 12 december een solidariteitsmaaltijd voor dit mooie doel.
namens de M.O.V.groep parochie St. Eloy.

Help uw parochie met Sponsorkliks

Bestelt u wel eens een enkele keer of vaker online? Dan kunt u uw parochie helpen door via SPONSORKLIKS te bestellen.
Heeft u het al eens geprobeerd? Het kost u slechts twee muisklikken meer en u ondersteunt uw parochie financieel.
Hoe werkt het? De gemakkelijkste manier is om te klikken op de link van de website van Eloyparochie.nl. U komt dan op de website van SPONSORKLIKS. Er zijn vele winkels die meedoen. Als u met uw pijlaanwijzer over de vele winkels strijkt ziet u wat de voordelen zijn voor uw parochie. U hoeft zich niet aan te melden, gewoon een winkel kiezen en daar bestellen.
Het aantal winkels dat meedoet is divers; van kleding tot reizen, van cosmetica tot speelgoed, van inkt voor printers tot boeken. Ziet u niet genoeg winkels? Onderaan de pagina ziet u een knop “toon alle winkels”. Er is vast een winkel bij waar u graag bij besteld.
De bestelling blijft voor uw parochie anoniem. Ook bent u niet duurder uit dan dat u rechtstreeks besteld. Wij als parochie zien niet wie er besteld, wel bij welke winkel bestellingen zijn gedaan en wat het uw parochie oplevert.
Fijn als u het wilt proberen. Klik hier Sponsorkliks.