Wilt u weten hoe u een bijdrage of ondersteuning kunt leveren aan de kerk? Hier klikken

Gezocht vrijwilligers voor kerkdiensten Waterrijck en Huis ter Wijck

Voor twee locaties van ViVa Zorggroep (ouderenzorg) wordt gezocht naar extra kerkvrijwilligers om het vaste clubje vrijwilligers wat uit te breiden. Het gaat om oecumenische kerkdiensten, met
afwisselend protestantse of katholieke voorgangers. De kerkdienst in Huis ter Wijck is elke dinsdagavond om 19.30 uur. De kerkdienst in Waterrijck is elke 2 e en 4 e vrijdagochtend van de maand om 11.00 uur. Als vrijwilliger ben je bezig met het klaarmaken van de ruimte, ophalen en terugbrengen van mensen, en het ondersteunen van de sfeer en religieuze beleving. Voor info en/of aanmelden:
Mandy Koehorst-Kroon, geestelijk verzorger 06-51058918 of m.koehorst-
kroon@vivazorggroep.nl .

Vastentijd, tijd van inkeer en bezinning

Weet u het nog? Ook dit jaar zijn er weer zeven locaties in de IJmond waar we als christenen in de Vastentijd samen kunnen aanschuiven bij een simpele maaltijd van soep en brood. We eten met elkaar en overdenken de thema’s met gebed en zang. Er wordt geld ingezameld voor het goede doel van de vastenactie 2018:“Gaan waar niemand gaat in Gambia”.
 7 maart in de Regina Caeli, Hilbersplein
 14 maart bij het Apostolisch Genootschap Heemskerk
In elke geloofsgemeenschap liggen intekenlijsten, u kunt ook opgeven bij Leny Stolp, 0251-375373 en Hannie v.d. Reep, 0251-241245.

16 maart Kienen met de werkgroep ouderen van Eloy

We zijn nog in de eerste maanden van het nieuwe jaar, het is nu nog koud en snel donker. De lente is niet meer zo heel ver weg, maar het kunnen toch nog stille maanden zijn. Alle reden om de gezelligheid op te zoeken! Op 16 maart wordt erweer gekiend, en u kunt zich op 7 maart zoals gebruikelijk inschrijven van half 11 tot 12 uur in buurthuis Wijk aan Duin. Doet gerust een keertje mee!

“The Crucifixion” in de Grote Kerk

Het Beverwijks Oratoriumkoor Tremenda voert 25 maart in de Grote Kerk van Beverwijk “The Crucifixion” van John Stainer uit en daarbij zijn ook projectleden van harte welkom. De repetities zijn op maandagavond 19 febr. ,5, 12 en 19 maart en worden gehouden van 20.00 – 22.15 uur in de Vredevorst Kerk. Kosten € 25.

Help uw parochie met Sponsorkliks

Bestelt u wel eens een enkele keer of vaker online? Dan kunt u uw parochie helpen door via SPONSORKLIKS te bestellen.
Heeft u het al eens geprobeerd? Het kost u slechts twee muisklikken meer en u ondersteunt uw parochie financieel.
Hoe werkt het? De gemakkelijkste manier is om te klikken op de link van de website van Eloyparochie.nl. U komt dan op de website van SPONSORKLIKS. Er zijn vele winkels die meedoen. Als u met uw pijlaanwijzer over de vele winkels strijkt ziet u wat de voordelen zijn voor uw parochie. U hoeft zich niet aan te melden, gewoon een winkel kiezen en daar bestellen.
Het aantal winkels dat meedoet is divers; van kleding tot reizen, van cosmetica tot speelgoed, van inkt voor printers tot boeken. Ziet u niet genoeg winkels? Onderaan de pagina ziet u een knop “toon alle winkels”. Er is vast een winkel bij waar u graag bij besteld.
De bestelling blijft voor uw parochie anoniem. Ook bent u niet duurder uit dan dat u rechtstreeks besteld. Wij als parochie zien niet wie er besteld, wel bij welke winkel bestellingen zijn gedaan en wat het uw parochie oplevert.
Fijn als u het wilt proberen. Klik hier Sponsorkliks.