Wilt u weten hoe u een bijdrage of ondersteuning kunt leveren aan de kerk? Hier klikken

EERSTE CARILLON-ZOMERCONCERT SAMEN MET BRASSBAND!

15 en 24 juni, 8 en 22 juli!
De start is op zaterdagmiddag 15 juni om 14.30 uur. Het wordt een bijzonder concert, want het Carillon speelt samen met een grote brassband. De band zal op de Breestraat
staan. Het wordt een wervelende start van het nieuwe seizoen.

Help uw parochie met Sponsorkliks

Bestelt u wel eens een enkele keer of vaker online? Dan kunt u uw parochie helpen door via SPONSORKLIKS te bestellen.
Heeft u het al eens geprobeerd? Het kost u slechts twee muisklikken meer en u ondersteunt uw parochie financieel.
Hoe werkt het? De gemakkelijkste manier is om te klikken op de link van de website van Eloyparochie.nl. U komt dan op de website van SPONSORKLIKS. Er zijn vele winkels die meedoen. Als u met uw pijlaanwijzer over de vele winkels strijkt ziet u wat de voordelen zijn voor uw parochie. U hoeft zich niet aan te melden, gewoon een winkel kiezen en daar bestellen.
Het aantal winkels dat meedoet is divers; van kleding tot reizen, van cosmetica tot speelgoed, van inkt voor printers tot boeken. Ziet u niet genoeg winkels? Onderaan de pagina ziet u een knop “toon alle winkels”. Er is vast een winkel bij waar u graag bij besteld.
De bestelling blijft voor uw parochie anoniem. Ook bent u niet duurder uit dan dat u rechtstreeks besteld. Wij als parochie zien niet wie er besteld, wel bij welke winkel bestellingen zijn gedaan en wat het uw parochie oplevert.
Fijn als u het wilt proberen. Klik hier Sponsorkliks.