Wilt u weten hoe u een bijdrage of ondersteuning kunt leveren aan de kerk? Hier klikken

Gezocht vrijwilligers voor kerkdiensten Waterrijck en Huis ter Wijck

Voor twee locaties van ViVa Zorggroep (ouderenzorg) wordt gezocht naar extra kerkvrijwilligers om het vaste clubje vrijwilligers wat uit te breiden. Het gaat om oecumenische kerkdiensten, met
afwisselend protestantse of katholieke voorgangers. De kerkdienst in Huis ter Wijck is elke dinsdagavond om 19.30 uur. De kerkdienst in Waterrijck is elke 2 e en 4 e vrijdagochtend van de maand om 11.00 uur. Als vrijwilliger ben je bezig met het klaarmaken van de ruimte, ophalen en terugbrengen van mensen, en het ondersteunen van de sfeer en religieuze beleving. Voor info en/of aanmelden:
Mandy Koehorst-Kroon, geestelijk verzorger 06-51058918 of m.koehorst-
kroon@vivazorggroep.nl .

Help uw parochie met Sponsorkliks

Bestelt u wel eens een enkele keer of vaker online? Dan kunt u uw parochie helpen door via SPONSORKLIKS te bestellen.
Heeft u het al eens geprobeerd? Het kost u slechts twee muisklikken meer en u ondersteunt uw parochie financieel.
Hoe werkt het? De gemakkelijkste manier is om te klikken op de link van de website van Eloyparochie.nl. U komt dan op de website van SPONSORKLIKS. Er zijn vele winkels die meedoen. Als u met uw pijlaanwijzer over de vele winkels strijkt ziet u wat de voordelen zijn voor uw parochie. U hoeft zich niet aan te melden, gewoon een winkel kiezen en daar bestellen.
Het aantal winkels dat meedoet is divers; van kleding tot reizen, van cosmetica tot speelgoed, van inkt voor printers tot boeken. Ziet u niet genoeg winkels? Onderaan de pagina ziet u een knop “toon alle winkels”. Er is vast een winkel bij waar u graag bij besteld.
De bestelling blijft voor uw parochie anoniem. Ook bent u niet duurder uit dan dat u rechtstreeks besteld. Wij als parochie zien niet wie er besteld, wel bij welke winkel bestellingen zijn gedaan en wat het uw parochie oplevert.
Fijn als u het wilt proberen. Klik hier Sponsorkliks.