Afgelopen weken heeft intensief overleg plaats gehad over de opvolging van pater Putman. Snel werd duidelijk dat er op dit moment geen full-time priester voor Eloy beschikbaar is maar dat we op pastoraal vlak gaan samenwerken met het pastoresteam van Heemskerk, Castricum en Uitgeest. Deken Cassee en pastoor Kaleab worden beide, naast hun huidige taken, verantwoordelijk voor St. Eloy. Pastoor Kaleab wordt de eerst aanspreekbare pastoor voor onze parochie. Binnenkort zullen er verdere afspraken worden gemaakt hoe de samenwerking gestalte zal krijgen. Tot dan is het contactadres het secretariaat: Telefoon: 0251-215094 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .We zien uit naar een hernieuwde samenwerking met pastoor Kaleab!